sábado, 6 de abril de 2013


 Yazar: Max Emiliano tuzlu m.
 Lisans İlahiyat
 kilise yönetim kurulu üyesi













  İbrahim Melchizedek türeyişin Hattı


          Biz seçilmiş bir insan soyundan, Melkisedek düzeni içinde, İbrahim'in soyu var, İsa'nın soyundan, seçilmiş insanlar ve egemen, seçilmiş ve seçilmediler bozulmaz, ruhsal bir fark, yapılan kutsal erkek ve kadınların şecere .
          Tefekkür bir hayat, kendini feragat, böylece Rab bize yakın manevi dünyada ekim bir yaşam, sevgi ve iyi haber, yeni yaşam merhamet tohumları yaymak için seküler dünyada ekim olduğunu ayrılması.
          





         

                       

          Her kişi eşsiz ve başka hiçbir yerine, çünkü bizim hayatımızda her geçen, yalnız gider. Hayatımızda her geçen, yalnız gider, ama bölümü tek başına veya bizi rahat bırakın asla zaman. Bize biraz kendini biraz bırakır Alır. Bir sürü almak isteyenler vardır, ama bir şey yapmayız olanlar var.


                                               Halil Cibran








                                   Ithaf


           Bu eser Tanrı hayatımda, altından daha değerli ya da en değerli varlıkları etmiş takı, ben çok seviyorum iki kişi adamak istiyorum.
Oğlum Benny ve eşim Elaine, Allah onları korusun devam etmesi seni çok seviyorum.











 Ruhsal soy, Tanrı'nın halkı, onun kilise ruhani şeyler arayışında bir kaynak olduğunu bize öğretmek için, kalbimde yerleştirmiş bir iştir.
          Baba kökeni, Oğul ve Ruh, kutsal ve değişmez bir kaynak olduğunu ve her üç insan ile bir ilişki daha sonra manevi daha sunmak ve Tanrı ile ilgili olmalıdır istiyorum.
          Biz bir kaynak olmadan bir arama olmadan, bir amacı olmadan bu dünyada değil, ve biz gökten bizim kökenli geri ne var, o cennet.











          Dünya bizi bitkin, biz kilise yapmış bölünmüş ve ne biz, bize doldurur ne için kendi arama kaybediyor, bizi kurtarmak ve idealleri gözden geçirmek için bir mola acil, bizim tarafımızdan bir molaya ihtiyacım var, bu mola başlar içimizde, Rabbi ile bağlantılı olarak kendi iç canlarından içinde.






Nenhum comentário:

Postar um comentário